Aankoopmakelaar Hinneke

Professionele ondersteuning bij de aankoop van uw woning

Ik wil graag meer weten!

Aankoopmakelaar nodig?

'Heb ik wel een aankoopmakelaar nodig?' Veel mensen die bezig zijn met het zoeken naar een (nieuwe) woning stellen zichzelf die vraag, want 'dat brengt toch ook weer kosten met zich mee?' Aan de andere kant weet u misschien ook niet waar u allemaal op moet letten.


Het kopen van een woning is een grote en belangrijke beslissing, waarbij u met meerdere zaken rekening dient te houden. Dan is het toch een prettig gevoel dat een professional met u meedenkt en meekijkt om te voorkomen dat u (achteraf) tegen onverwachte kosten of verborgen gebreken oploopt?

Een huis kopen; wat komt daar allemaal bij kijken?

Aankoopmakelaar - prettig gevoel bij de aankoop van een woning

Op zoek naar een woning?

Als u in deze tijd op zoek bent naar een woning, kan dit een lastige klus zijn. Het aanbod is beperkt en de vraag des te groter. 

Door onze kennis van de markt weten we wat er speelt en bovendien zijn wij op de hoogte van objecten die te koop zullen worden aangeboden maar, online of bij een verkoopmakelaar, nog niet vindbaar zijn. 

Op basis van uw wensen helpen wij mee zoeken en wie weet komen we samen uw droomhuis wel tegen?!

Ons doel is om u van zo goed mogelijk advies te voorzien, zodat u naderhand niet voor onaangename verrassingen komt te staan.


Aankoopmakelaar, waar moet ik op letten bij het kopen van een woning
Aankoopmakelaar kan ook de bouwkundige staat van een woning beoordelen

Droomhuis al gevonden?

Een aankoopmakelaar helpt u tijdens het gehele of een deel van het proces;  van eerste bezichtiging tot en met de overdracht bij de notaris. Of misschien vindt u het prettig om een ons bij de onderhandeling te betrekken, de koopakte te laten controleren of advies te krijgen over de huidige ontwikkelingen in de markt. 

Alle zaken die van belang zijn voor het proces worden door ons geraadpleegd en gecontroleerd. Denk hierbij aan de inschrijving bij het kadaster, het eigendomsbewijs, het geldende bestemmingsplan, etc. 

Bij bezichtigingen controleren wij de bouwkundige staat van de woning. Meer dan eens adviseren wij om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren.

Ook dit kunnen wij voor u regelen. 

'Ik wil graag meer weten over het kopen van een huis!'